Over ons

Wie zijn we?

Je bent hier:->Over ons
Over ons 2020-03-06T13:49:53+01:00

CHEZ MARIELLE

Welkom @Chez Marielle. Een plek waar u lekker gastvrij kunt genieten. Neem gerust de tijd om onze uitgebreide kaart te bekijken. Iedere maand veranderen wij verschillende gerechten en soepen. Uiteraard blijven onze lekkere dikke Belgische frieten altijd hetzelfde.

Wij streven ernaar om altijd de beste kwaliteit snacks in ons assortiment te hebben. Duurzaamheid en oog voor dier en milieu staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom serveren wij voornamelijk op bordjes of papieren bakjes. Ook scheiden wij ons afval en bieden een groot assortiment vegetarische snacks en gerechten aan.

U kunt bij ons lunchen, snacken, dineren, borrelen, koffie drinken of eten afhalen. Ook leveren wij via Uber en Deliveroo. Er is heel veel mogelijk. Ik vind het ontzettend leuk wanneer u als gast uw beleving laat weten. Ook zijn wij op instagram en Facebook te volgen. Zo blijf je lekker op de hoogte van alle nieuwe snacks en gerechten die te verkrijgen zijn.

Deze laatste maand van het jaar hebben we weer speciale lekkere feestelijke gerechten toegevoegd. Op 2de kerstdag zijn wij gewoon open vanaf 16 uur. Een tafel reserveren is mogelijk. Fijn dat u er bent!

Download

menukaart

Download

Drank & Ijskaart

De shop is momenteel gesloten.