Over ons

Wie zijn we?

Je bent hier:->Over ons
Over ons 2021-01-12T17:19:44+01:00

CHEZ MARIELLE

Welkom @Chez Marielle. Een plek waar u lekker gastvrij kunt genieten. Neem gerust de tijd om onze uitgebreide kaart te bekijken. Iedere seizoen veranderen wij verschillende gerechten en soepen. Uiteraard blijven onze lekkere dikke Belgische frieten altijd hetzelfde. Ook zijn er dunne Franse frietjes te krijgen en is onze veel verkochte zoete aardappelfriet niet meer weg te denken van de kaart.

Wij streven ernaar om altijd de beste kwaliteit snacks in ons assortiment te hebben. Duurzaamheid en oog voor dier en milieu staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom serveren wij voornamelijk op bordjes of papieren bakjes. Ook scheiden wij ons afval en bieden een groot assortiment vegetarische snacks en gerechten aan. Wij hebben ook glutenvrije snacks in ons assortiment.

Op dit moment kunt u bij ons alleen afhalen. U kunt ook bestellen via deze site of via WhatsApp uw bestelling doorgeven. 06-24236916. Wanneer u binnen een straal van 3 km woont kunnen wij ook aan huis bezorgen. Dit geldt voor bestellingen boven € 15, excl € 2,50 bezorgkosten. Verder zijn we ook te vinden op Thuisbezorgd, Deliveroo en Uber eats. Wij vinden het ontzettend leuk wanneer u als gast uw beleving laat weten. Ook zijn wij op instagram en Facebook te volgen. Zo blijf je lekker op de hoogte van alle nieuwe snacks en gerechten die te verkrijgen zijn.

In deze vreemde tijd respecteren we de geldende regels omtrent Corona. Wij vragen u dan ook een mondkapje te dragen wanneer u de zaak binnengaat en minimaal 1,5 meter afstand te houden van elkaar. Dank u wel en heel graag tot ziens @ Chez Marielle

Download

menukaart

Download

Drank & Ijskaart

De shop is momenteel gesloten.