Over ons

Wie zijn we?

Je bent hier:->Over ons
Over ons 2021-10-11T21:16:19+02:00

Gasterij/Frituur “Chez Marielle”

Welkom @Chez Marielle. Een plek waar u lekker gastvrij kunt genieten. Neem gerust de tijd om onze uitgebreide kaart te bekijken. Dit kan heel snel en hygiënisch via de QR-code die op iedere tafel en de raam aanwezig is. U komt dan meteen op onze site en kan daar dan ook de menukaart inzien, downloaden of alvast uw bestelling doen en zelfs online betalen. Iedere seizoen veranderen wij onze kaart een beetje met andere gerechten, snacks aangepast aan de tijd van het jaar. Nu de zomer er weer is en ons terrasje weer open mag heb ik in ieder geval de dranken en borrelkaart weer toegevoegd. Uiteraard blijven onze lekkere dikke Belgische frieten altijd hetzelfde. Ook zijn er dunne Franse frietjes te krijgen en is onze veel verkochte zoete aardappelfriet niet meer weg te denken van de kaart.

Wij streven ernaar om altijd de beste kwaliteit snacks in ons assortiment te hebben. Duurzaamheid en oog voor dier en milieu staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom serveren wij voornamelijk op bordjes of suikerriet bakjes. Onze menu’s worden verpakt in bakken van suikerriet. Deze bakken kunnen gewoon in de groene bak en zijn volledig composteerbaar. Ook scheiden wij ons afval en gebruiken wij geen plastic disposables meer. Verder bieden wij  een groot assortiment vegetarische snacks en gerechten aan. Wij hebben ook glutenvrije snacks in ons assortiment, die uiteraard apart gebakken worden. Ook de milkshake met kokosmelk en de cappuccino met soja melk zijn een blijver op onze kaart. Wordt u al blij? wij wel.

In deze vreemde tijd respecteren we de  geldende regels omtrent Corona. Wij vragen u dan ook indien mogelijk zoveel mogelijk  afstand te houden van elkaar. Dank u wel en heel graag tot ziens @ Chez Marielle

Download

menukaart

Download

Drank & Ijskaart

De shop is momenteel gesloten.